profil billede

om billedskolen

Jeg hedder Christina vedel og er den glade indehaver af Underværk. Bosiddende i København, 52 år gammel, strikkeafhængig, skolelærer og mor til Ivan på 15 år. Jeg er uddannet lærer, billedkunstlærer og undervisningsvejleder med 21 års erfaring indenfor billedkunstundervisning og alverdens skabende projekter med børn i alle aldre.

Min evindelige skabertrang, og kæmpe passion for at formidle billedkunsten, har skabt drømmen om min egen billedskole – et sted hvor jeg kan inspirere og undervise både børn og voksne i billedkunstens uendelige og helt fantastiske univers af udtryk, teknikker og genrer!

Alle kan være kunstneriske, kreative og skabe store som små underværker. Det kræver ikke et bestemt talent men en inspirerende og udfordrende undervisning i et anerkendende og kreativt miljø, hvor man kan prøve kræfter med alverdens spændende teknikker, materialer og udtryk.

Min vision med Underværk er at skabe et sted, med plads til fordybelse, eksperimenteren, fællesskab og faglighed inden for det billedskabende arbejde. Med eksperimenteren vil jeg gerne signalere, at der ikke findes et egentligt facit på, hvad der er rigtigt og forkert, smukt eller grimt. Eksperimenter handler i min verden om de muligheder, der opstår i en proces og med teknikker, som igen skaber det individuelle udtryk. Jeg ønsker at de børn, unge og voksne, der kommer hos mig oplever stor glæde ved den skabende proces, lærer sjove teknikker og mærker tilfredsheden ved de finurlige og fantastiske værker, der vokser ud af deres hoved og hænder.

Indholdet af min undervisning spænder bredt. Udgangspunktet er for det meste billedkunsten, men der vil også være hold for dem, der vil arbejde med håndværk som keramik, strik og hækling. Det kan være begynderhold eller workshops med specifikke teknikker for de lidt mere øvede.

Du vil kunne fordybe dig i alt fra klassisk billedkunst til streetart. En søndag med mor eller far i Asger Jorns univers. Gå på et fritidshold med tegneteknikker, komme på sommercamp og lave street art, gå til keramik, lære om alverdens trykteknikker, lave skulpturer, komme på museer, studere kendte kunstnere, arbejde med farvelære og tape art, tage fotos og doodle og meget meget andet. Følg med her på siden og i kalenderen, da der hele tiden vil komme nye hold og workshops.

Hold og workshops varierer meget i form og indhold. Der er mange muligheder og varianter. Der vil være de lange forløb (fritidshold), de kortere forløb og workshops, som kan være af 1 – 5 undervisningsgange. Feriecamps vil være i sommerferien men højtider, og andre ferier byder også på aktivitet i værkstedet. 

  • Fritidshold

  • Workshops

  • Feriecamps

  • Voksen-barn-hold

Det fysiske miljø på skoler og institutioner har altid optaget mig meget. Har din skole, institution eller arbejdsplads brug for ideer til forskønnelse af det fysiske miljø, ude eller inde, kommer jeg gerne til en snak om jeres behov, tanker og ideer. Måske har I “bare” brug for en idé eller hjælp til at organisere og sætte et projekt i gang. Måske er det mig, der skal stå for at udføre projektet med inddragelse af børn, elever eller ansatte. Det kan også være, at I ønsker en væg eller et rum dekoreret!

Har I brug for inspiration til forskellige projekter og billedkunstforløb, kommer jeg også med oplæg og løsninger ud til jer. Læs mere herom under “Skoler og institutioner”.