Skoler & Institutioner

fysisk læringsmiljø & kunstprojekter

Har din skole, institution eller arbejdsplads brug for inspiration til et projekt, undervisning eller et event? Trænger væggene/det fysiske miljø til forskønnelse? Har I brug for inspiration til billedkunstens dag eller vil jeres skole deltage i en tegnefestival med andre skoler?  

Mulighederne er mange, og jeg kan hjælpe med alt fra ide til formidling samt organisering og udførelse af større og mindre projekter. Kontakt mig for en uforpligtende snak om jeres behov og ideer.

fysisk læringsmiljø & kunstprojekter

Det skaber ejerskab, når man som elev er med til at forskønne de fysiske rammer. Se billeder her fra et stort projekt på en skole, hvor banderne rundt om multibanen blev dekoreret af 5. og 6. årgang. De lavede abstrakt tape-art, en simpel teknik som de blev fascineret og bidt af. Banderne er et stort værk, som de med god grund er meget stolte af.

Har din skole, institution eller arbejdsplads brug for ideer til forskønnelse af det fysiske miljø, ude eller inde, med eller uden inddragelse af elever/ansatte? Eller har I brug for inspiration til, og organisering af, større eller mindre (billedkunst)projekter, så kommer jeg gerne til en uforpligtende snak om jeres behov, tanker og ideer.

tape art i skolegård

billedkunstens dag

Danmarks billedkunstlærerforening slår et stort slag for billedkunsten med denne dag, som er en årlig og tilbagevendende begivenhed. Det er vigtigt at synliggøre fagets faglighed og nødvendige placering i hele skolelivet. Samtidig skal billedforståelse og billedkommunikation understøttes som en integreret del af børnelivet i dag. Der lægges op til at, man denne dag,  har fokus på at inddrage det offentlige rum og samarbejde med det lokale miljø – fx biblioteker, banegården, forretninger, kulturhuse og institutioner. 

Det er frivilligt for den enkelte skole og institution at deltage denne ene dag om året. Det kan være hele skolen vil deltage, en enkelt årgang eller blot 1 klasse! Der er frit spil. Har I brug for hjælp og inspiration til ideer og organisering af dagen, kommer jeg ud med oplæg og øvelser som passer til jeres rammer.